Vilken sorts städhjälp behöver du?

Vi är en städfirma som erbjuder städhjälp av flera olika slag. Nedan ser du några exempel på dessa.

img

Dödsbostädning

Vi har under många års tid arbetat med städning av dödsbon. Oavsett vilket skick den bostad det gäller befinner sig i kan vi göra den skinande ren igen. Oberoende av ifall den ska säljas, hyras ut, eller vad du som ansvarar för den än har för planer gör vi bostaden redo för det.

img

Flyttstädning

Att flytta kan visserligen vara spännande men samtidigt jobbigt. En av de mest krävande delarna av en flytt är att behöva utföra en flyttstädning. En sådan behöver nämligen vara mycket noggrant utförd. Det slipper du dock att behöva oroa dig för om du istället låter oss sköta det åt dig. Du kan då lämna din bostad efter dig i bästa möjliga skick.

img

Hemstädning

Vi kan även förse dig med vanlig hemstädning. Faktum är att vi har olika abonnemang som du kan välja mellan. De går ut på att vi antingen kommer och städar en gång i veckan, en gång varannan vecka, en gång i månaden, eller enligt speciell överenskommelse. Oavsett vilket kan du då få en ren och fräsch bostad utan att själv behöva lägga ner tid på det.

img

Storstädning

Kanske har din bostad försummats så till den grad att det är dags för en riktig storstädning? Också det kan du i så fall vända dig till oss för att få hjälp med. Det rör sig om en mycket genomgående städning där du även kan välja till olika extratjänster om du så föredrar.