feature-img

ETT RENT HEM

Vi på ETT RENT HEM är den lilla städfirman med det stora tjänsteutbudet! Hos oss kan du få hjälp med allt från vanlig hemstädning och flyttstädning till storstädning, dödsbostädning, visningsstädning, och fönsterputsning. Vi är även en städfirma med mycket bra priser samtidigt som du i många fall har rätt till RUT-avdrag när du anlitar oss för städhjälp. Det gör att vi kan förse dig med förstklassig städhjälp utan att det alls ska behöva kosta dig särskilt mycket pengar!

Trädgårdstjänster

Städning är inte det enda vi på ETT RENT HEM kan hjälpa dig med, utan vi erbjuder även trädgårdsskötsel. Exempel på de typer av tjänster detta kan handla om inkluderar gräsklippning, rensning av ogräs, rengöring av altaner och andra uteplatser, samt krattning, vattning och gödning. Du behöver bara meddela oss om vilken typ av trädgårdstjänst du är intresserad av så hjälper vi dig med det.

feature-img
pleasure-img

Vi är baserade i Solna

Vi på ETT RENT HEM är baserade i Solna. Ekensbergsvägen 91 i Stockholm är vår adress. Du behöver dock inte bo i eller ens i närheten av Solna för att kunna anlita oss för städhjälp. Vi erbjuder nämligen våra tjänster över hela Stockholmsregionen. Varmt välkommen till att ta kontakt med oss redan idag!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify