Vilken typ av dödsbostädning behöver du?

Precis som städtjänster i övrigt varierar städbehovet förstås från fall till fall när det gäller dödsbostädning. Det handlar bland mycket annat om hur personen som har bott där har skött bostaden samt om han eller hon fått städhjälp eller inte. Om det till exempel handlar om en person som skött bostaden på ett bra sätt, antingen på egen hand eller genom att anlita städhjälp, behöver inte en dödsbostädning vara så mycket mer omfattande än en vanlig hemstädning.

Rör det sig istället om en bostad som inte tagits hand om av personen som tidigare bott där kan en dödsbostädning dock vara väldigt omfattande. Det kan till exempel handla om fall där den avlidne under flera årtionden samlat på sig ägodelar, där han eller hon på grund av psykisk sjukdom låtit den förfalla, och/eller där det rört sig om en rökare.

Städuppdrag av alla storlekar

Själv har du inget skäl till oro när det kommer till hur mycket jobb som behövs för en dödsbostädning. Vi hjälper dig nämligen mer än gärna oavsett hur mycket eller hur lite arbete som behövs. Oavsett vilket är du alltid garanterad ett skinande rent resultat när du anlitar oss!


Vad ska hända med bostaden?

För oss spelar det inte heller någon roll vad som ska göras med bostaden i fråga. Med detta menar vi att oavsett om bostaden behöver göras redo för visning inför en försäljning, om den ska hyras ut, om du som anhörig till den avlidne vill ta över den, eller om den ska återlämnas till hyresvärden så kommer den med vår dödsbostädning att vara redo för ändamålet. Låter du oss sköta städningen är bostaden helt enkelt i trygga händer!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify